CelluBOR; yalıtımın doğal çözümü

Yılın Yatırım Ödülü CelluBOR Yalıtım'ın

CelluBOR Yeni Ürünler!

CelluBOR

CelluBOR; geri dönüştürülmüş atık kağıtların bor madeni ile özel işlemlerden geçirilerek elde edilen yüksek verimli ısı ve ses yalıtım malzemesidir. Bor'un ergime noktasının yüksek olması nedeni ile malzeme yüksek yangın dayanımına sahiptir. Üretimi ve kullanımı sırasında enerji kullanımı minimum olup insan ve çevre sağlığına herhangi bir zararı bulunmamaktadır. CelluBOR kanserojen değildir. Haşere barındırmaz, çürümez, korozyon ve paslanmayı da önler. 

Ekolojik ve doğal yalıtımın yükselen değeri CelluBOR, bir süredir yürüttüğü Ar-Ge çalışmalarından elde ettiği başarı neticesinde ürün çeşitliliğini artırma kararı aldı. Önceden uygulanan harici yapıştırıcı yerine artık CelluBOR Spray uygulamalarına özel yapıştırıcı maddesi üretim prosesinde malzeme muhteviyatına dahil edilerek uygulamanın ve CelluMAK ekipmanları bakımının kolaylaştırılması sağlanmıştır.

Yüksek Yangın Dayanımı 

Uzun Ar-Ge çalışmaları sonucunda elde edilen yeni bir ise yüksek yangın dayanımlı ısı ve ses yalıtım ürünü olan CelluBOR Extra Fire Retardant'dır.  İstenmeyen yangın durumlarında, olay mahalinde gerçekleştirilecek kurtarma faaliyetlerine ve olay yerini terketme zorunluluğunda yeterli zamanı sağlayabilecek, yapı elemanlarının olası yangın karşısında muhtemel mukavemet kayıplarını geciktirecek olan CelluBOR Fire Retardant ısı ve ses yalıtımındaki yüksek verimi ise devam ettirmektedir. 

CelluBOR 13 Surface Hardener (CelluBOR Yüzey Sertleştirici) 

CSH - 13; Amerika Hava Kuvvetleri'nin (USA Airforce) firmamızdan tedarik ettiği CelluBOR ısı ve ses yalıtımı ürünleri sonrası talep edilen ve yapılan Ar-Ge faaliyetleri sonrasında üretilen yüzey sertleştiricidir. CSH-13; açık alanlarda uygulanan CelluBOR'un yüzeyinde meydana gelebilecek fiziksel hasarlara karşı ürüne ekstra koruma sağlamaktadır. Sahip olduğu farklı görüntüsü ile mimari estetik açısından farklı bir detay sağlamaktadır. Ayrıca CSH-13 uygulanan yüzey arzu edilen renge boyanabilmektedir.